Згідно Закону України 3651-д орган місцевого самоврядування «Бобринківська сільська рада» (код ЄДРПОУ: 04365402) був реорганізований і увійшов до складу Кетрисанівської громади

Для можливості відновлення сайту дзвоніть за телефонами: (0432) 55-43-70 - Метастудія (Вінниця)
Vlada.ua - розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування

НОВОГРАДІВЦІ ПЕРЕДАЛИ ЕСТАФЕТУ ПАМ’ЯТІ ЖИТЕЛЯМ БОБРИНКІВСЬКОЇ ГРОМАДИ

13 листопада у Бобринківській ЗШ I-II ступенів відбулися урочистості з нагоди передачі Бобринківській громаді естафети пам’яті “Слава визволителям України” від жителів Новоградівської сільської ради.

Бобринківській громаді альбом пам’яті передала делегація від Новоградівської території на чолі з сільським головою Миколою Нечаєм. Приймала естафету Бобринківський сільський голова Марина Утулова.

З тематичними номерами виступили вчителі та учні сільської школи. Останні піснями та віршами прославляли славний подвиг звільнення рідного села в роки Другої світової війни, а місцеві аматори представили невеличку театральну сцену із буднів воїнів-визволителів. Окремо згадано та вшановано пам’ять загиблого під час проведення антитерористичної операції на сході України односільчанина Григорія Діанова.

У ході урочистостей з вітальними словами звернулися заступник голови райдержадміністрації Людмила Сопільняк, голова районної організації ветеранів України Інна Гребенюк та голова Бобринківської первинної організації ветеранів України Світлана Тітаренко. Принагідно привітали жителів громади з прийдешньою 75-ю річницею звільнення області від нацистських загарбників та подякували за гідну організацію свята.

Після завершення урочистого заходу присутніми було здійснено покладання квіткових композиції до Обеліска пам’яті загиблим воїнам-визволителям. Хвилиною мовчання та салютом вшановано світлу пам’ять полеглих в роки Другої світової війни.

« повернутися до списку новин


Розробка веб-сайтів для органів місцевого самоврядування
Пропонуємо веб-платформи по створенню власного веб-сайту державним органам влади, органам місцевого самоврядування та державним установам
Gromada.org.ua, Rda.org.ua, Rayrada.org.ua, School.org.ua, Osv.org.ua

Логін: *

Пароль: *